Filipini - destinacija iz snova (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Pogledajte prelijep snimak iz vazduha

Filipini - destinacija iz snova (VIDEO)

Prelijepi snimak Filipina iz vazduha ove nedjelje je obišao svijet, a iako ga se ne bi postidjela ni tamošnja zvanična turistička organizacija, napravila ga je njemačka blogerka Sabrina Lovino.

Video je sniman tokom dvomjesečnog perioda i ilustruje zašto su Filipini među najboljim destinacijama svijeta za mlade ljude željne avanture. 

Od prelijepih mjesta za surfovanje i kajak, do “ludih” vratolomija u skokovima sa stijena, Filipini vam daju sve što vam treba od aktivnog odmora. 

Video je za dvije nedjelje podijeljen više od 10.000 puta i prikupio je gotovo pola miliona pregleda na Facebooku.

b92

 

 

 
 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.