Tviter uvodi novu opciju
Foto: Thinkstock

Korisnici nezadovoljni

Tviter uvodi novu opciju

Tviter je juče svoje korisnike obavijestio da će od sada moći da koriste i stikere na toj društvenoj mreži.

Korisnici će stikere moći da lijepe na fotografije koje objavljuju, ali će ih moći i pretraživati u obliku hashtaga. Korisnici će jednostavno moći da kliknu na stiker i to će ih odvesti na objave drugih korisnika baš kao kad pretražujete hashtagove. 

Tviter je već objavio različite kolekcije stikera, ali stalno će smišljati i izbacivati nove. Korisnike ova vijest nije pretjerano oduševila jer su se mnogi od njih nadali da će promjena na Twitteru biti povećanje broja znakova koje mogu da koriste ili uvođenje opcije za uređivanje objave, prenosi BuzzFeed.

Index.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.