Inspirisana slavnom holivudskom glumicom Odri Hepbern

"Odri" - Treći singl i spot crnogorskog benda VIII2(VIDEO)

Posle veoma uspješnih singlova „Na na na“ i kontraverznog „Supermena“, crnogorski bend VIII2 izdao je svoj treći singl pod nazivom„Odri“, inspirisanu slavnom holivudskom glumicom Odri Hepbern.

„Ovoga puta moram da se pohvalim, jer sam siguran da smo napravili nešto veoma lijepo i vrijedno pažnje. Ne znam je li hit, ali sam siguran da je antologija i nešto što može obilježiti naš dosadašnji, ali i budući rad i na šta svi možemo biti ponosni. Ne mislim da je ono što smo do sad prezentovali bilo lošije, već da je proces nastanka bio savršen, jer su se svi s lakoćom nadovezivali na Boletove ideje i da smo je s izuzetnom lakoćom i pažnjom radili do najsitnijih detalja, a to baš nije čest slučaj u studiju. Pjesma govori o braku i životnoj svakodnevici i slavi ljubav, kao jedino univerzalno riješenje za sve, pogotovo kad zateknete sebe u Danu mrmota, i steknete utisak da se vrtite u krug, a takvih dana nam ne fali, nažalost. Poruka koju nosi je veoma očigledna i nadam se, mnogima bliska. Napravili smo i cenzurisanu verziju, a ako vas zanima zbog čega, poslušajte.“  - rekao je ovim povodom frontmen benda Vanja Radovanović, koji je ujedno i autor muzike i teksta za „Odri“.

Bole Martinović, producent i klavijaturista benda, kaže da je uživao radeći sa ekipom i snimajući u studiju i dodaje: “ Napravili smo lijepu pjesmu i vjerujem da ce se dopasti mnogima. Pjesma je završena prije mjesec dana i uvrštena u koncertni repertoar, ali smo čekali da se završi snimanje i montiranje spota. Takođe, za mene je posebna jer sam sa njom diplomirao muzičku produkciju. Moram se posebno zahvaliti našem velikom prijatelju Vladanu Popoviću Popu koji zaslužan za miks i mastering pjesme.”

 Na pjesmi gostuju i Siniša Dogan (harmonika) i Ivana Vladović (vokal). 

Video koji je sniman u čuvenoj beogradskoj „Ciglani“,  režirao je i osmislio Miodrag Marković, a montirao Toni Pendo. 

Vladan Popović Pop je zaslužan za miks i mastering pjesme .

Glavne uloge su povjerene poznatom beogradskom glumcu Banetu Jevtiću  i sjajnoj Ivani Radovanović. U jednoj od uloga, možete prepoznati i poznatog muzičkog producenta Dušana Alagića koji je odsvirao i najlon gitare.

Zanimljivo je da je gitarski rif, koji je glavni motiv pjesme, snimljen na čuvenoj gitari Miladina Šobića, koju je on koristio za snimanje na svojim albumima.

Pogledajte spot:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.