Otac uzdrmao javnost: Ovako sam izliječio svog sina od autizma! (VIDEO)
Foto: Facebook / Scott Shoemaker

Jednostavna metoda

Otac uzdrmao javnost: Ovako sam izliječio svog sina od autizma! (VIDEO)

Inženjer Skot Šumejker objavio je na internetu snimak pod naslovom "Prva godina ubrzanog oporavka djeteta sa autizmom", na kom se vidi njegov sin Džošua, star 3 godine i 2 mjeseca, u uznapredovalom autističnom stanju nakon niza vakcina koje sadrže živu.

Šumejker tvrdi da je Džošua nakon MMR vakcine zaboravio gomilu riječi i prestao da se odaziva na svoje ime. Nije više bio zainteresovan da se igra sa igračkama, samo da ih ređa u redove. Povraćao je svakodnevno, nekad i do 3-4 puta.

Onda je njegov otac odlučio da nešto preduzme - započeo je tretman liječenja trovanja teškim metalima i tvrdi da su se značajni rezultati mogli primijetiti odmah.

 

Foto: Facebook print screen / Scott Shoemaker
Foto: Facebook print screen / Scott Shoemaker

 

Terapija helacije je strogo medicinska procedura koja podrazumijeva primjenu helirajućih agenasa za uklanjanje teških metala iz organizma. Terapija helacije ima dugu istoriju primjene u kliničkoj toksikologiji, a smatra se da se pojavila tridesetih godina prošlog vijeka kada je njemački hemičar Ferdinand Munc prvi put sintetisao etilendiaminotetraacetatnu kisjelinu (EDTA). Ova terapija je ujedno služila i kao protivotrov za levisit, hemijsko oružje na bazi arsenika.

Hemičari su otkrili da je EDTA prilično efikasna za liječenje  trovanja olovom. Nakon Drugog svjetskog rata, počela je da se primjenjuje za liječenje radnika koji su farbali brodove farbama na bazi olova.

Skot Šumejker je o izlječenju svog sina rekao da je to najnevjerovatnija stvar koju je imao prilike da vidi i da je zato odlučio da podijeli istinu sa svima onima koji nisu informisani o autizmu.

On tvrdi da je njegov sin dokaz da dijete sa autizmom može da se oporavi za kratak vremenski period.

 

Webtribune.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.