Koje žene su bolje u seksu, brinete ili palvuše?
Ilustracija

Iz muškog ugla

Koje žene su bolje u seksu, brinete ili palvuše?

Možda jeste istina da se plavuše bolje zabavljaju ali...

Jedan sajt za upoznavanje je na uzorku od hiljadu muškaraca došao do rezultat koje žene su bolje u krevetu, plavuše ili brinete. 

I dok nam je svima poznata ona izreka da se plavuše bolje zabavljaju, kada je riječ o seksu, brinete su te koje su bolje ljubavnice. Ovo tvrdnju zastupa 58 odsto ispitanika ove ankete koji su rekli da su dame tamnije kose bolje u krevetu. 

Njih 54 odsto reklo je kako su plavuše uglavnom nevjerne svojim partnerima, dok njih 26 odsto smatra to za brinete. 

Ako ste mislilie da je muškarcima najvažniji fizički izgled onda će vas ovi procjenti iznenaditi jer je njih 91 odsto reklo kako im je najvažniji humor kod ljepšeg pola. 

Tako da drage dame, ako ste brinete i imate smisla za humor imaćete i odličan seksualni život.

Super žena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.