Smanjite struk, ispeglajte stomak: Vježbe koje uništavaju salo (VIDEO)
Foto: Printscreen/ facebook/ You're Gorgeous

Probajte

Smanjite struk, ispeglajte stomak: Vježbe koje uništavaju salo (VIDEO)

Nekad izgladnjivanje jednostavno nije dovoljno. Da bi tijelo dobilo svoj pravi oblik, neophodno je vježbanje. Ako ste jedna od onih žena koja ne može da zamisli da na bazen ili plažu izađe sa prevojima na stomaku, vrijeme je da se "bacite" na vježbe.

Da bi stomak bio ravan, hrana mora da bude lagana i da ispijate velike količine vode. Vježbajte čak 5 puta nedjeljnoa dva dana se odmarajte. Samo uz takav režim vaše tijelo može da dobije pravi oblik.

Ovo je pravi trening za vas da se konačno riješite viška sala.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.