Uklonite zubobolju pomoću dva sastojka
Ilustracija

Doktor u kući

Uklonite zubobolju pomoću dva sastojka

Bez obzira na vašu dentalnu higijenu, kad-tad ćete iskusiti bol zuba. Ipak, ne brinite jer mi smo tu da vam olakšamo bol.

Ne treba da vam govorimo da čim iskusite ovaj bol odmah treba da odete kod zubara, ali s obzirom da se zubobolja pojavljuje uvijek kada želite da se odmorite ili kad imate stresan dan, ne možete samo da izletite i odete kod doktora.

Tada prirodni sastojci stupaju na scenu.

Jednostavno je, djeluje brzo i treba vam samo dva sastojka.    

1. Karanfilić u prahu    

2. Kokosovo ulje

Procedura je jednostavna:

pomiješajte pola kašičice od svakog sastojka dok se ne pretvori u pastu. Sve što treba jeste da stavite pastu (do 3 puta na dan) na zub i desni koje vas bole. I gotovo! Bol je nestao.

Nezavisne

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.