Fejsbuk vam je promijenio profil da bi otkrio nešto o vama
Ilustracija

Da li ste primijetili?

Fejsbuk vam je promijenio profil da bi otkrio nešto o vama

Ako u skorije vrijeme niste gledali svoj, već samo stokovali tuđe Fejsbuk profile, možda bi bilo bolje da provjerite lični opis što prije. Bukvalno.

Društvena mreža je promijenila sekciju vaših profila tako da oni sada automatski izbacuju sekciju na kojoj se vide zaposlenje, vaša škola kao i obrazovanje i posao koji ste mijenjali.

fb

To znači da vam možda već u ovom trenutku šef vidi koliko dugo ste studirali, gdje, kao i da ste kao klinci volontirali u organizaciji "Zaštitimo nudističke plaže".

Pogledajte šta vam sada piše u polju Intro, koje će biti prva stvar koja se vidi na vašem profilu!

Možete da promijenite to što se sada automatski izbacuje i ušuškajte informacije koje ne želite da otkrijete.

Takođe, možete da upozorite svoje prijatelje prije nego što svima postane vidljivo nešto što su zaboravili da sakriju još od srednje škole!

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.