Muškarci priznali: Ovih 5 sitnica nas dovode do ludila
Ilustracija

Muški fetiši

Muškarci priznali: Ovih 5 sitnica nas dovode do ludila

Iako ne postoji zvanična statistika, ovo su najrasprostranjeniji muški fetiši kojima vjerujemo nijedan muškarac ne može da odoli.

Grudi i zadnjica 

Vjerujemo da ste pretpostavili, ali da naglasimo da su grudi i zadnjica na vrhu muških fetiša! Zato potpuno razumijemo zašto im je "Doggy style" omiljena poza. Ali da ne zanemarimo i pozu u kojima ste vi gore, okrenuti licem ka njemu, jer su momci priznali da je obožavaju jer mogu da gledaju vaše tijelo i igraju vašim grudima. 

Stopala 

Možda ste mislile da vaša stopala ne mogu nikog da uzbude, ali nauka je potvrdila drugačije. Ukoliko nosite štikle dok sa njim vodite ljubav, to će mu biti najbolji afrodizijak i stimulans! P.S. Ovo je vjerovatno razlog više da vam stopala uvijek budu savršeno sređena. 

Donji veš 

U svakodnevnom životu ne mogu da ga vidi, zato mu i golica maštu! Upravo zbog toga i predlažemo da mu pošaljite fotografiju na kojoj se vidi samo dio onoga što ga čeka u spavaćoj sobi. Kada krenete u akciju, nemojte odmah skidati donji veš. Nosite ga što duže, jer će prepreke sa kojima se suočava dok ne dođe do “onog pravog” dodatno podgrijati atmosferu. 

Egzibicionizam 

Javna mjesta za seks nisu dobra ideja ako ne želite da budete uhapšeni, ali sigurno možete pronaći ideju kako da podignete sebi adrenalin bez rizika! 

Igranje / zamjene uloga 

Lagano lupkanje po zadnjici ili vezivanje za krevet sasvim je dovoljno da začinite atmosferu u spavaćoj sobi U većini seksi šopova se prodaju rekviziti koji su vam potrebni za to!

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.