Kako da vam kuća uvijek lijepo miriše: Evo u čemu je tajna!
Ilustracija

Magičan trik

Kako da vam kuća uvijek lijepo miriše: Evo u čemu je tajna!

Ponekada kada uđete u nečiju kuću ili kancelariju, prelijepi, osvježavajući miris vas prosto obori sa nogu! Miris vas odmah natjera da se zapitate, jer znate da to nije miris osvježivača za vazduh koje kupujete u supermarketima.

Danas ćemo vam otkriti o čemu je riječ, i još bolje, kako da sami napravite ovaj osvježivač vazduha kod kuće! Ovaj sprej funkcioniše kao i svaki drugi, ali njegova tajna je da ne sadrži omekšivač. Umjesto toga, on sadrži tajni sastojak!

Tajna je u perlicama za veš mašinu. One dolaze u različitim mirisima. Ove perlice su veoma povoljne, stoga ćete uštedjeti novac!

Sastojci: 

soda bikarbona,

ključala voda,

perlice za veš mašinu,

prskalica

Sjedinite sve sastojke i postarajte se da se sve lijepo rastvori. Zatim lijevkom sipajte tečnost u prskalicu, odn. raspršivač. Vrijeme je da osvježite vaš dom! Takođe, ovim možete osvježiti i zavjese, odjeću, pa čak i namještaj! A odličan je i ako imate kućnog ljubimca!

Fokuzz.com

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.