Kakve GRUDI imaš takav ti je SEKS
Ilustracija

Kakve GRUDI imaš takav ti je SEKS

Da li ste znali da postoji čitava “nauka” koja se bavi proricanjem budućnosti na osnovu oblika ženskih grudi?

Grudi dolje

Grudi zakrivljena poput odskočne daske (grudi prema dolje) odaju da dame koje ih nose imaju nordijski temperament i izrazito su oštroumne. Ovaj tip žena lako se prilagodi životu s bilo kojim muškarcem, jer su vjerne, nezasite i prihvataju sve igrice u krevetu.

Poput jabuke

Većina žena s okruglim grudima poput jabuke je frigidna i potrebno je dosta truda i vremena da se dovede do orgazma. Pozitivna je stvar to da su spremne da isprobaju bilo koji položaj u krevetu da bi usrećile svog partnera. Ne mijenjaju muškarce kao čarape i vjerne su. Takođe, često pokazuju da su pametnije od svojih muževa.

Trouglaste

Dame sa trouglastim grudima ubrajaju se među najuzbudljivije i najsamostalnije pripadnice slabijeg pola. Za njih u seksu ništa nije zabranjeno, a u jednom danu mogu promijeniti i po nekoliko.

Plavi patlidžani

Žene s grudima u obliku plavih patlidžana su prepune ljubavi. Uz njih će muškarac sigurno dobiti etiketu papučara.

Silikonske

Silikonske grudi su nekima možda i privlačne, ali za većinu dame koje ih "nose" služe samo za avanturu. Dakle i seks sa takvim damama je prava avantura.

Nadlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.