Iskoristite majonez na pravi način: 5 savjeta za njegu kože i kose!
Ilustracija

U službi ljepote

Iskoristite majonez na pravi način: 5 savjeta za njegu kože i kose!

Majonez nije samo izuzetno ukusan,već se može koristiti u službi ljepote.

Pitate se kako da koristite majonez i izgledate bolje?

Evo 5 načina na koje možete koristiti majonez i izgledati sjajno. Majonez ima visok sadržaj proteina, i izuzetno je zdrav za kosu i kožu.

1. Poboljšava stanje kose

Majonez je bogat proteinima, a kosi su potrebni proteini da raste i izgleda predivno. Nanesite malo majoneza na kosu, očešljajte i pustite da odstoji 1 sat. Majonez će učiniti kosu mekom i predivnom. Tretman sa majonezom ponavljajte jednom nedjeljno.

2. Za suve zanoktice

Nanesite majonez na ruke i stavite ih u pamučne rukavice. Neka rukavice odstoje na rukama najmanje jedan sat. Majonez će omekšati zanoktice i ojačati nokte.

3. Opekotine od sunca

Ukoliko dobijete opekotine od sunca nema potrebe da brinete, primijenite samo malo majoneza direktno na kožu i doživjećete instant umirujuću senzaciju.

4. Za mrtvu kožu na stopalima

Niko ne voli da vidi žuljeve i mrtvu kožu na stopalima. Majonez takođe može pomoći da riješite ovaj problem. Nanesite majonez na svoja stopala, obujte čarape i ostavite ih preko noći. Ujutru ćete imati lijepa i glatka stopala.

5. Oslobodite se vaški

Oslobodite se od vaški majonezom. Nanesite ga preko glave i pustite da odstoji jedan sat.

Zenskimagazin.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.