Fanovi kažu POKIDALA: Poslušajte Cecin
Ceca

Novi album popularne pjevačice

Fanovi kažu POKIDALA: Poslušajte Cecin "AUTOGRAM"(VIDEO)

Folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović obradovala je nestrpljive fanove i omogućila im, da prije zvaničnog izlaska njenog najnovijeg albuma poslušaju sve nove pjesme na njenom zvaničnom Jutjub kanalu.

Ceca je nakon dvije godine pauze snimila novi album koji će se u prodaji naći od danas.

To je 16. studijski album najpopularnije folk pjevačice Balkana, nozi naziv "Autogram" i ima 11 novih pjesama.

Opremljen je poklon posterom, izuzetnim fotografijama pjevačice ali i tekstovima svih pjesama.

Pjesme od sinoć imaju stotine hiljada pregleda a Cecini obožavaoci su oduševljeni.

Od komentara izdvajamo one u kojima se kaže da je to njen najbolji i najemotivniji album do sada te da je nadmašila samu sebe. Fanovi imaju samo riječi hvale na muziku, pjevačicino pjevanje i njenu emociju.

"Kad Ceca izbaci album, svim drugim pjevačicama je bolje da odu na dugogodišnji odmor" jedan je od komentara.

Poslušajte pjesme:

Među autorima pjesama su Marina Tucaković i Damir Handanović, a prateće vokale prvi put je otpjevala njena ćerka Anastasija.

Pored naslovne numere "Autogram", na albumu se nalaze pjesme "Dobrotvorne svrhe", "Didule", "Metar odavde", "Luda za sebe", "Trepni", "Netačan odgovor", "Jadna ti je moja moć", "Cigani", "Anđeo drugog reda" i "Nevinost".

 

 

 

 

 



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.