Dugi rukavi i šorts: Trendi kombinacija za ovo ljeto (FOTO)
Ilustracija

Dugi rukavi i šorts: Trendi kombinacija za ovo ljeto (FOTO)

Kada bismo sveli glavne trendove za ovu sezonu na jedan outfit, to bi svakako bila lepršava bluza dugih rukave i kratki teksas šorc.

Modne blogerke su ovog ljeta okupirale Instagram svojim različitim varijacijama na temu ove kombinacije, koje smo mogli da vidimo na njihovim modnim.

Kratki jeans uparen sa svilenim i providnim košuljama dugih rukava ili pak topovima otvorenih ramena i romantičnih zvonastih rukava sigurno je dobar izbor za ovosezonski outfit.

Ova kombinacija, zapravo, ima i praktičnu stranu. S obzirom da noge sporije tamne od ramena i ruku, ovaj stajling vas može zaštititi od sunčevih zraka, a ujedno, ukoliko odabrete lagane i prozračne materijale sigurno vam neće biti nepodnošljivo vruće.

Ukoliko ukradete inspiraciju od poznatih svjetskih blogerki, budite sigurni da ćete ovog ljeta biti apsolutno moderni, jer sigurni smo da znate da ove dame imaju moć da postave bilo koji trend! (Nezavisne)



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.