Uradi joj ovo i moliće za još
Ilustracija

Seks otpozadi

Uradi joj ovo i moliće za još

Muškarcima je seks otpozadi nabolji, dok žene često baš i nisu oduševljene. Evo kako da je natjerate ne samo da ga zavoli, nego da jedva čeka baš tu pozu!

Zašto muškarci obožavaju seks otpozadi

Seksualni terapeuti kažu da je razlog u tome što muškarcima ova poza omogućava da posmatraju svoj polni organ kako ulazi i izlazi, što je u drugim pozama teže izvodljivo. I uprkos tome što možda niste zadovoljne svojom zadnjicom, u ovom položaju ona vašem dragom izgleda fantastično! Tako izvijena pozadina izgleda glatko i zategnuto, a nedostaci poput celulita nestaju iz vidnog polja.

Osim toga, kad se spustite na sve četiri, vaša vagina se sužava, što pruža veće trenje i još veći intenzitet zadovoljstva.

Kako da ga i žene zavole

Otpozadi je jedna od najboljih poza za ženski orgazam, kažu seksolozi. Najviše zbog toga što je pristup klitorisu nesmetan, pa žena može i sama da ga stimuliše. Kada je ženi guza podignuta, njena G tačka dobija svu pažnju koja joj je potrebna. Zato bi bilo dobro da djevojci predložite da spusti grudi na krevet da bi penis imao direktan kontakt sa njenom G tačkom - i svaki put će željeti još!

Savjet za žene: Povećajte intenzitet zadovoljstva tako što ćete da kružite kukovima u pravcu kazaljke na satu i stezati mišiće karlice.

Novi dogi stajl trikovi

Minimalne promjene ugla pod kojim ulazite u nju otvaraju nove vidike zadovoljstva. Neka se ona u potpunosti ispruži po krevetu – ne mora obavezno da stoji na sve četiri, a vi lezite preko nje. Isprobajte najrazličitije varijante ovog položaja: stanite s ispruženim nogama i savijte leđa, oslonite se rukama o naslon stolice i eksperimentišite malo - kad pronađe ugao koji joj odgovara, ovo će joj postati omiljena poza.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.