Užasna nesreća na Indikaru: Konor izgubio kontrolu nad vozilom (Video)

Trka ludaka

Užasna nesreća na Indikaru: Konor izgubio kontrolu nad vozilom (Video)

Ne zovu džaba Indikar šampionat formula trkama ludaka!

Tome svjedoči i užasna nesreća koja se dogodila na trci Faerston 600, kada je Dejli Konor izgubio kontrolu nad vozilom, a zatim zakačio bolid Nojgartena koji je završio u zidu i počeo da se tumba po stazi kao gomila smrvljenih dijelova, prenose Nezavisne.

Snimak brutalnog udesa pokazuje da je od siline udara Nojgardenovo vozilo pri brzini od 321,8 kilometara na čas uništeno Konorovom greškom.

Kada je sve prošlo na opšte zaprepašćenje Nojgarden se izvukao iz gomile metala i karbona u koju se pretvorio bolid. Pokušao je automobilista da hoda, a zatim je pao na pistu. Na svu sreću nije ozbiljnije povrijeđen iako je u trenutcima hospitalizacije djelovalo da cijela zbrka na stazi može biti vrlo ozbiljna po njegovo zdravlje.

Trenutno se u Indikaru poslije nedeljne nesreće razmatra koliko su bezbjedne zaštitne barijere i treba li nešto da se mijenja jer je ovo automobilsko takmičenje pravi pakao za sve takmičare koji se redovno lupaju, i još češće gore u bolidima.



 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.