Evo šta može da se desi ako ne vakcinišete dijete (FOTO)
Ilustracija

Jedna majka upozorava

Evo šta može da se desi ako ne vakcinišete dijete (FOTO)

Vakcinacija djece - Da li ste za ili protiv?

Mama dvoje djece Kejli Bruk iz Australije objavila je fotografije svoje bebe, sina Elajdže koji ima samo 11 mjeseci na svoj Fejsbuk profil. Njen je cilj je da podigne ljudima svijest o važnosti vakcinacije djece.

"Vakcinišite svoju djecu ljudi… Ove slike pokazuju zašto… Naš jadni sin je previše mali da bi ga vakcinisali i dobio je ovčije boginje prije skoro nedjelju dana. Danas su ga primili u bolnicu sa sekundarnom infekcijom. Naša ćerka Kalija je takođe dobila ovčije boginje, ali na svu sreću, ona ima samo par tačkica i plikova", napisala je ona uz fotografije.

"Ovčije boginje mogu da budu grozne i za odrasle. Prije bih se opet porodila i to bez lijekova nego prolazila kroz ovo. Meni su dali neke tablete da mi pomognu sa simptomima. Razmislite o rizicima za vaše dijete i za svu drugu jadnu djecu koja su previše mala ili ne mogu biti vakcinisana", kaže ova mama, a prenosi Superžena.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.