Studentkinja dizajnirala specijalni veš koji stoji svim ženama! (FOTO)
Ilustracija

Bez obzira na oblik njihovog tijela

Studentkinja dizajnirala specijalni veš koji stoji svim ženama! (FOTO)

Džejson Arber (23), studnetikinja dizajna na Univerzitetu Notingem Trent u Velikoj Britaniji, kreirala je specijalni veš. Uz pomoć silikona i 3D tehnologije napravila je modele koji odgovaraju svim ženama, bez obzira na oblik njihovog tijela.

"Ženska tijela su različitih oblika i građe, željela sam da im pokažem modernu tehnologiju koja moža da napravi veš koji odgovara svakoj", rekla je Džejson Arber.

Silikon, koji je koristila studentkinja, prilagođava se svakom tijelu zahvaljujući njemu svaka žena može da nosi idealan veš.

ves

Daleko je efikasniji od elastina.

Silikon u kombinaciji sa 3D štampanjem pravi revoluciju u dizajniranju veša. Ova vrsta materijala je veoma fleksibilna, pa od nje mogu da se naprave različite šare, odnosno da se kreiraju različiti dizajni. Džejson je veoma uspješna studentkinja, koja je zasad predstavila svojih 1.300 radova u Velikoj Britaniji.
ves1

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.