Popović prvi seniorski reprezentativac u istoriji bjelopoljskog Odbojkaškog kluba
Ljubomir Popović

Brani boje Crne Gore u drugom nastupu u Svjetskoj ligi

Popović prvi seniorski reprezentativac u istoriji bjelopoljskog Odbojkaškog kluba

Bjelopoljac Ljubomir Popović, prvi je seniorski reprezentativac Odbojkaškog kluba Jedinstvo Bemax. On se nalazi na spisku od 14 igrača, koje je odredio selektor Slobodan Boškan i koji će koji će braniti boje Crne Gore u drugom nastupu u Svjetskoj ligi, saopšteno je iz bjelopoljskog kluba.

"Popović je ponikao u našem klubu i prošao kroz sve mlađe kategorije, a ove sezone je bio dio ekipe koja je ostvarila najveći uspjeh u istoriji kluba, igrajući finala Prvenstva i Kupa Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je tokom karijere nastupao i za Budvansku rivijeru u sezoni 2013/14, sa kojom ima osvojenu titulu prvaka.

Odbojkaški klub Jedinstvo Bemax će ove sezone igrati u CEV Kupu, drugom po rangu takmičenju u Evropi.

"Protivnika ćemo dobiti na žrijebu koji će biti održan 30. juna. Ova vijest o uspjehu našeg igrača dolazi i kao lijepa najava svega što nas očekuje u narednom periodu", saopšteno je iz OK Jedinstvo Bemax.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.