Crna Gora među top destinacijama u Sredozemlju
Ilustracija

Njemački Prestige

Crna Gora među top destinacijama u Sredozemlju

Crna Gora je u njemačkom časopisu Prestige rangirana među top destinacijama u Sredozemlju, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije NTO.

Autor teksta, Jasmin Tejlor, kazala je da se Crna Gora u posljednje dvije do tri godine razvila u apsolutni trend, prenosi Mina-business.

"Proteklog ljeta imala sam mogućnost da posjetim ovu zemlju na Mediteranu i bila sam oduševljena. Naše putovanje počelo je u mondenskom Tivtu, gradiću koji leži u zaštićenom zalivu i raspolaže marinom Porto Montenegro, koja predstavlja jedno od luksuznijih mjesta na Jadranskoj obali", navela je Tejlor u tekstu.

Ona je dodala da je imala prilike da uživa u otvorenom bazenu Lido Mar, kao i da posjeti Regent Porto Montenegro, hotel koji ima spektakularan pogled na marinu i zaliv.

"Nakon toga otišli smo do Budve, a u njenoj okolini posjetili smo još ekskluzivniji hotel Aman Sveti Stefan, koji se nalazi na poluostrvu koje je povezano sa kopnom uskim putićem. Tamo smo uživali na ručku sa pogledom na čisto kristalno more. Na kraju nas je put vodio u zaleđe, slikovitu regiju Čelobrdo, gdje smo našli vidikovac sa predivnim pogledom na crnogorsku obalu", navodi se u tekstu.

Tejlor je, kako je saopšteno iz NTO, pozvala turiste da što prije posjete Crnu Goru.

"Pored klasičnih ljetnjih džet set destinacija poput Ibize i Mikonosa, Crna Gora se razvija u još jednu top destinaciju. To je jedan od razloga da je što prije posjetite", zaključila je ona.

Izvor: Mina Bussines

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.