Ove sezone nosite kapri pantalone (FOTO)
Ilustracija

Moderno

Ove sezone nosite kapri pantalone (FOTO)

Trend koji ćemo ove sezone definitivno voljeti jesu – kapri pantalone! One se vraćaju na velika vrata da svaku našu kominaciju učine savršenom i trendi bez mnogo muke, a upravo ih zato i obožavamo.

Savršeni komad garderobe koji se može nositi u svim prilikama, a koji ćemo u zavisnosti od potrebe osvježiti odgovarajućim detaljima. Bilo da je riječ o sportskim, poslovnim ili elegantnim autfitima, kapri pantalone su tu da od nas načine prave kraljice stila.

Da li i vi volite kapri pantalone? Evo kako ih na zanimljive načine možete kombinovati i nositi u svim prilikama!

Svoj omiljeni model pantalona lako možete iskoristiti u svrhe poslovnih kombinacija tako što ćete ih nositi uz jednostavne majice ili košulje i sakoe. Sasvim primjereno poslovnim sastancima, a ipak i dalje atraktivno, moderno i ženstveno. Ne zaboravite svoje omiljene cipele i torbu i spremne ste za osvajanje poslovnog svijeta.

Uvijek je dobar izbor odlučiti se za pantalone zanimljivog dezena koje su same po sebi upadljive pa ih možete kombinovati sa svedenijim komadima garderobe. Ovakav autfit odgovaraće ne samo već spomenutim poslovnim prilikama, već i onim ležernijim kada želite da pokažete maksimum svog stila i “modnog” znanja.

Za lagane, ženstvene ljetnje autfite, uz bijele kapri pantalone nosite lepršave, šarene majice ili tunike i unesite dašak Mediterana u svoj stil.

Osim toga, svoje kombinacije možete učiniti još upadljivijim i zanimljivijim uz pantalone koje su neke vesele boje. Recimo, roze je uvijek zanimljiv izbor, i to ne samo bebi roze, već i metalik. Za posao, nosite ih uz klasične košulje i sakoe, dok ih za neke opuštenije prilike možete kombinovati uz omiljene zavodljive minijaturne majice.

Uz ovako efektne pantalone neće vam biti potrebno mnogo drugih detalja, a one će savršeno izgledati uz svedene nijanse poput bež, sive, ali i crne, bijele.

Ukoliko je potrebno da izgledate zaista business, odaberite komplet koji u sebi uključuje upravo kapri pantalone. Već na taj način izgledaćete mnogo modernije i ženstvenije, čak iako je u pitanju takva, poslovna prilika.

Bez obzira na to da li birate kapri pantalone određenog materijala ili one najjednostavnije teksas, ukoliko ste smjele, možete napraviti sjajne kombinacije koje su originalne, neobične i tako neodoljive! Recimo, kapri pantalone i suknja - nesvakidašnje, a tako stylish, zar ne? Nama se ova kombinacija definitivno najviše dopada! Uz dobar odabir boja, vaš stajling može biti zaista odličan i naprosto može da ostavlja bez teksta. U pozitivnom smislu, naravno.

Za djevojke koje baš i ne bi toliko da eksperimentišu, klasična kombinacija kapri farmerki i kožne jakne, uz dodatak zanimljivih sandala, torbe i košulje može biti pun pogodak. Naročito ako se vodite parolom – manje je više.

Bilo kako bilo i na koji god način ih kombinovale, kapri pantalone su savršeno praktičan i moderan komad garderobe koji morate imati u svom ormaru. Vjerujte, nećete se pokajati, naročito ako uzmete u obzir sve načine na koje ih možete nositi. Igrajte se sa svojim stilom i uživajte u svojim omiljenim kapri pantalonama.(Nezavisne)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.