5 seksi poteza koje svaka žena potajno priželjkuje
Foto: Shutterstock

Nestašluci u spavaćoj sobi

5 seksi poteza koje svaka žena potajno priželjkuje

Možda vam neće priznati, ali skoro svaka žena želi od svog muškarca sljedeće nestašluke...

1. DA JE PODIGNE

Mnogim se ženama sviđa ideja da ih muškarac zgrabi i podigne, pa prisloni uza zid. Preuzimanje kontrole uz strastvene poljupce pokazaće joj kako je neodoljiva. I sama pomisao na takav scenario može biti uzbuđujuća.

2. DA BUDE POMALO GRUB

Neke žene kažu kako su iznenađene koliko muškaraca u seksu ne želi pokazati grubost. Pri tom mislimo na zavodljivu i seksi drskost, doziranu grubost, koja će je dovesti do tačke ključanja.

3. DA JE VEŽE

Neke žene vole igru dominacije i submisivnosti. Malo vezivanje svilenim šalovima seksi je scenario, u kojem je ona bespomoćna i prepuštena njemu.

4. DA JE POLAKO SKINE

Strastveno svlačenje odjeće je svakako poželjnije nego lagano skidanje, potpirivanje vatrice, uživanje u svakom dijelu njenog tijela, ali je za većinu žena veoma uzbudljivo.

5. DA INICIRA SEKS U JAVNOSTI

Naravno da ne žele da napravite neki prekršaj, ali nenadano zaustavljanje lifta i seks na brzaka nije nemoguć scenario. Dolaskom toplijih dana pruža se i više mogućnosti, ali i traži dodatni oprez za ovu seksi avanturu koja zahtijeva ekstra oprez.

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.