Seks kakav nijedna žena ne želi!
Ilustracija

Tri najčešća muška kiksa

Seks kakav nijedna žena ne želi!

U žarkoj želji da udovolje partnerki, muškarci ponekad pretjeraju, a ovo su tri najčešća muška kiksa...

1. Polovična erekcija

Za razliku od žena koje mogu voditi ljubav i kada im se baš i ne radi to, a partner to neće nikada saznati, muškarci ne mogu odglumiti uzbuđenje. Zbog toga je situacija u kojoj njegov “ponos” nije u 100 postotnoj poziciji veoma česta.

Ali, ne brinite, to ne znači da mu više niste privlačne ili da vas ne želi. Uzroci polovične erekcije najčešće su vezani uz stres, umor, strah ili pak nesigurnost.

2. Malo nježnije...tamo dolje

U želji da zadovolje partneku muškarci ponekad pretjeraju. S obzirom na to da muškarci predstavljaju fizički jači pol, ponekad njihova snaga ne ide u našu korist. Pregruba oralna igra vrlo je česta i većinom je žene ignorišu.

Grubi dodiri, ali i oštra brada mogu vrlo naglo smanjiti, pa čak i ugasiti plamen strasti. Jedino rješenje ovog problema je komunikacija. Objasnite mu kako je “ono dolje” osjetljiva i nježna zona koja zahtijeva jednako nježne dodire i poljupce.

3. Malo je prebrz za mene

Više od 70 odsto žena se barem jednom našlo u situaciji da jendostavno nisu stigle doći do vrhunca. Iako je preuranjena ejakulacija medicinski problem, u većini slučajeva riječ je samo o efektu koji imate na svog partnera, što vam može i laskati.

Ali, ako se ovakva situacija ponavlja često, vrijeme je za promjene. Razgovarajte s partnerom ili upotrijebite neke od tehnika koje pomažu. Deblji kondom ili masturbacija prije seksa samo su neke od tehnika koje vam mogu pomoći da dođete do toliko željenog vrhunca.

Na dlanu

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.