Stari sovjetski tenk udario u diskoteku (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Poljska

Stari sovjetski tenk udario u diskoteku (VIDEO)

Tenk, iz doba Sovjetskog Saveza, udario u disko klub, u vrijeme svečanog otvaranja, u gradu Šubin u Poljskoj.

U incidentu niko nije povrijeđen, a nesreća se dogodila kada su gosti promocije novog kluba, čiji je dio trebalo da bude i prikazivanje sovjetske mašinerije, tek počeli da pristižu, prenosi AFP.

"Kočnice i volan starog tenka su otkazale kada sam htio da se zaustavim ispred kluba",  rekao je Rafal Pasionek, vlasnik disko kluba.

Vriska i psovke gostiju i osoblja u trenutku kada je tenk krenuo nekontrolisano ka klubu su snimljeni i okačeni na Jutjub kanalu a potom emtiovani širom Poljske. 

"Imao sam sreće što se tenk van kontrole zaustavio udarivši o betonske stubove na bočnoj strani, da je uspije i tuda da prođe, bilo bi mnogo štete"", dodao je Pasionek.

Vatrogasne službe, koje su stigle na lice mjesta, uspjele su nakon mnogo napora da izvukli tenk. 

"Ovo vidim prvi put. Svašta sam doživio ali da izvlačim tenk iz diskoteke - nisam", izjavio je predstavnik vatrogasne službe Pavel Prsbilski, prenosi Tanjug.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.