Radošević nokautiran u drugoj rundi
Predrag Radošević

Nije uspio da se domogne titule prvaka svijeta

Radošević nokautiran u drugoj rundi

Predrag Radošević nije uspio da se domogne titule prvaka svijeta u supervelter kategoriji u asocijaciji WBO pošto je u meču sa aktuelnim prvakom Lijamom Smitom nokautiran u drugoj rundi.

Domaći bokser je od početka dominirao u spektklu u "Eho areni" u Liverpulu. Sa nekoliko udaraca u tijelo, oslabio je odbranu crnogorskog bokserada bi ga silovitim krošeom sredinom druge runde oborio na koljena nakon čega je borba prekinuta.

"Znao sam da će ga moji udarci u tijelo povrijediti i samo sam sačekao reakciju. Znao sam da će mu to poremetiti stav i koncentraciju i samo sam nastavio. Ja sam čvrst i stamen borac i spreman sam za svaki budući izazov, bilo kojeg borca sa liste", rekao je Smit nakon odbrane titule.

Bila je to njegova osma uzastopna pobjede nokautom, ukupno 22. U profesionalnom ringu u kojem nema poraza.

Radoševiću, koji je za meč sa šampionom imao samo osam dana pripreme, ovo je tek drugi poraz u profi ringu, ponovo nakon prekida. prekidom. Podgoričanin je do sada zabilježio 30 pobjeda.   

Mondo.me

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.