Nataša Bekvalac predstavila novi album(FOTO/VIDEO)
Foto:Svet.rs

Nataša Bekvalac predstavila novi album(FOTO/VIDEO)

Novosadska pjevačica Nataša Bekvalac priredila je sinoć mini koncert povodom promocije novog albuma “Original” na jednom beogradskom splavu.

Među zvanicama prvi su pristigli suprug Ljuba Jovanović koji joj je donio cvijeće, potom Ana Bekuta, Ivana Baltić, Filip Zivojinović kao i porodica lijepe pjevačice.

- Sad ću da vam otpjevam jednu jako intimnu pjesmu, zato moram da sjednem. A ništa nisam ni jela cijeli dan - rekla je Nataša, sjela na binu i izvela pjesmu "Sine moj" koju je napisala Marina Tucaković i posvetila svom pokojnom sinu, piše Blic.

1332753711456028821490961327254941378286663n

Pjevačica je na promociji između svake numere ispričala zanimljive anegdote o tome kako su pjesme nastajale.

- Prije nego što sam snimila pjesmu "Original" otišla sam sa kumom u Atelje trag i pokušala da ih ubijedim da mi pjesmu snime za džabe, jer nisam imala para. Dala sam 40.000 dinara za Fejsbuk kampanju koje sam opelješila od kuma i supruga i nije mi ostalo ni za kiflu. Tada je moj kum Alen otišao i kupio mi kiflu i jogurt. Kada je pjesma postala hit, tad smo imali za kiflu - našalila se pjevačica i zapjevala prvi singl sa albuma.

 

Bekvalčeva je prije par dana predstavila spot za pjesmu sa novog albuma "Ludilo" koja će nema sumnje biti ljetnji hit budući da već ima skoro miliona pregleda.

Pjesma nosi pozitivne vibracije i brz ljetnji ritam, a spot je rađen na nekoliko lokacija u Srbiji i obiluje seksi scenama.

Pogledajte nikad provokatiniju Natašu:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.