Jednogodišnji dječak prošao kroz pubertet i seksualni nagon
Ilustracija

Obolio od rijetkog stanja

Jednogodišnji dječak prošao kroz pubertet i seksualni nagon

Jedan jednogodišnjak iz Delhija obolio je od rijetkog stanja koje se zove “prijevremeni pubertet”.

Njegova majka je za Hindustan tajms rekla: “Mislili smo da je on samo krupna beba i zato ga nismo vodili kod ljekara. Međutim kada je napunio godinu dana, bilo je očigledno da nešto nije kako treba i tada smo ga odveli na pregled”. 

Doktor Vaišaki Rusagi koji je uradio veliki broj analiza je rekao da je dječakov nivo testosterona bio izuzetno visok, kao kod dvadesetpetogodišnjaka i zato je počeo da doživljava fizičke promjene kao i seksualni nagon. 

“To je rijedak slučaj koji se zabilježi jednom u deset godina, a prijevremeni pubrtet može da bude prilično traumatičan za dječaka njegovog uzrasta”, rekao je doktor Rusagi i dodao: “Ukoliko se djeca sa ovakvim stanjem ne liječe, postaće nasilna jer fizičke promjene nisu pogodne za njihove godine i nakon nekoliko godina će prestati da rastu”.

b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.