Ako radi ove stvari, jasno ti stavlja do znanja da si katastrofalan u oralnom seksu
Ilustracija

Obratite pažnju

Ako radi ove stvari, jasno ti stavlja do znanja da si katastrofalan u oralnom seksu

Ako želite da saznate da li su vaše oralne vještine savršene, najbolji način da to utvrdite jeste da obratite pažnju na signale koje vam šalje.

Većina djevojaka je previše fina da bi vam direktno rekle da nešto nije kako treba kada se spustite dolje i zato na suptilan način, a ponekad čak i podsvjesno, pokušavaju da vam stave do znanja da je definitivno potrebno da usavršite svoju tehniku.

Ćuti kao zalivena

Ako dajete sve od sebe, a ona ni glas da pusti, jednostavno ne uspijevate da pritisnete sve dugmiće.

Jedan od najboljih načina da znate da uživa u vašoj tehnici jeste buka.

Klitoris se nalazi u centru vagine, pa je važno da se postavite kako treba i pratite pokrete njenog tijela.

Migolji se

Ako se sve vreme pomera, najvjerovatnije pokušava da se namesti tako da pogodite tačku koja joj najviše prija.

Ako pomjera kukove vrlo vjerovatno želi da vam pomogne da stignete do mete ili će vam pritisnuti glavu ne bi li vam stavila do znanja da je potrebno da unesete malo više pritiska. Zato je jako važno da pratite šta vaša partnerka radi umjesto da se isključivo fokusirate na ono šta vi radite.

U slučaju da pratite sve signale, ali i dalje ne dobijate željeni rezultat, najbolje bi bilo da je direktno pitate šta možete da uradite drugačije nego da sami nagađate.

Ne uživa

Kada krenete da se polako spuštate ka njenim intimnim dijelovima, trebalo bi da primijetite barem malo uzbuđenja kod svoje partnerke koja zna da je uskoro očekuje neviđeno zadovoljstvo. Ako ovo nije slučaj, više je nego očigledno da nešto ne radite kako treba.

U tom slučaju, obratite više pažnje na njeno cijelo tijelo kako bi se što više opustila i prepustila vašim oralnim vještinama, a ovi bezobrazni savjeti za oralni seks vratiće joj osmjeh na lice u sekundi.

Ne želi

Iako ovo može izgledati kao očigledan znak da ne želi oralni seks, ponekad je potrebno malo vremena da se djevojka opusti i dozvoli vašem jeziku da dodiruje njene genitalije.

Čak i u najboljim vezama može se desiti da seks ne bude uvijek savršen na samom početku, baš kao što i u najgorim ponekad može biti nevjerovatan.

Samo zato što oralni seks na samom početku nije sjajan, ne znači da se to neće vremenom promijeniti.

Drugim riječima, vježba sve čini savršenim.

Sviđa joj se, ali ne može da doživi orgazam

Ženski orgazam je komplikovana stvar na koju utiče veliki broj faktora. Ne postoji jedna tehnika koja će odgovarati svim djevojkama s obzirom na to da je oblik svake vagine različit.

Pokušajte da polako otkrijete šta joj najviše prija. Obratite pažnju na intenzitet kojim je zadovoljavate.

Ponekad manje može biti više, a nježnost i strpljenje gotovo uvijek daju željeni rezultat. Važno je da poštujete njeno tijelo, a rezultati neće izostati, pogotovo ako je impresionirate i odluči da uradi jednu od ovih stvari koje će vam dati erekciju o kakvoj ste samo sanjali.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.