Karleuša oštrim statusima opisala punoljetstvo Cecine ćerke
Ceca i Jelena

Sukob između vječitih rivalki

Karleuša oštrim statusima opisala punoljetstvo Cecine ćerke

Ceca Ražnatović proslavila je ćerkino punoljetstvo, a rođendan Anastasije Ražnatović završio je čak i u svjetskoj štampi.

Cecina vječita rivalka Jelena Karleuša osula je žestoku paljbu po Ceci i njenoj ćerki na Tviteru, što su joj mnogi zamjerili. 

"Zgrožena sam, mislila sam da je Jelena iznad toga. Žao mi je Cece, ne bih tako nešto napisala ni najgorem neprijatelju. Ne treba to Jeci, ona je dobra osoba", rekla je Marina Tucaković. 

Aca Lukas nije želio da detaljiše, ali je istakao da ne misli da je fer miješati bilo čiju djecu u sukob odraslih. Sličnog mišljenja je i Saša Matić, koji je rekao da ne bi volio da njega neko dira preko djece. 

Maja Nikolić i Željko Šašić kazali su da je u redu što je Jelena napisala ono što zaista i misli. 

"Ne vidim ništa loše u tome što neko slavi rođendan, ali ni u tome da se kaže mišljenje. Ne bih je tužila, da sam na Cecinom mjestu", rekla je pjevačica. 

Najekstremnije stavove iznijeli su pjevač Era Ojdanić i njegova koleginica Nada Topčagić. 

"Anastasija je ćerka institucija Arkana i Cece! Ceca je za Jelenu institucija, kao i za većinu pjevača. Ne treba da se zamara glupostima", rekao je Era. 

"Svaka čast Jeleni što je to rekla, tako nešto ipak treba reći. Ja ne bih smjela da pričam neke stvari javno", rekla je Nada.

Bulevar.b92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.