73 odsto muškaraca žele da imaju seks baš na ovom mjestu
Ilustracija

Istraživanje

73 odsto muškaraca žele da imaju seks baš na ovom mjestu

Možete li da pogodite koje je omiljeno mjesto za seks većini muškaraca?

Mjesto na kom najviše muškaraca želi da ima akciju nije kuhinjska površina ili vaša spavaća soba, već TUŠ! 

Sudeći po novom istraživanju koje je sproveo jedan poznati brend kondoma, 73% muškaraca želi da radi prljavštine dok se tušira. 

Iako vođenje ljubavi na podu kuhinje zvuči seksi, više od polovine ispitanih reklo je da je to mnogo manje seksi od akcije pod vodom. I ne samo to, 62% reklo je da bi prije imalo seks pod tušem nego u toaletu aviona! 

Zapravo, muška opsesija seksom pod tušem ima smisla. Svakako morate da se istuširate, pa zašto taj zadatak da ne učinite mnogo uzbudljivijim? Očigledno, oni koji su to uradili slažu se da je čar u mjestu, pa čak 81% onih koji su imali seks pod tušem žele da ga imaju ponovo! 

Istraživači su postavili i pitanje o omiljenom godišnjem dobu kada treba biti nevaljao iza zavjese. 

Ispostavilo se da 56% njih misli da je ljeto idealno vrijeme za akciju u kadi, što daje potpuno novo značenje “vrelom, vlažnom ljetu”. 

Naravno, pošto istaživanje o seksu ne bi bilo valjano bez pitanja o fantazijama o slavnima, naučnici su otkrili da su zvijezde koje se najčešće ponavljaju u maštarijama pod tušem Čening Tejtum i Dženifer Lorens. Ipak, ne vidimo zašto biste svoje fantazije o njima dvoma ograničili na kupatilo. 

Najvažnije šta treba da zapamtite iz ovog istraživanja je to da vam ne treba mnogo da imate vlažno i divlje ljeto.

Cosmopolitan.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.