Džoni Dep prebio Amber Herd (Foto)

Glumica živjela u konstantnom strahu

Džoni Dep prebio Amber Herd (Foto)

Razvod holivudskog glumca Džonija Depa i supruge Amber Herd šokirala je javnost, a prekid njihovog braka mogao bi se pretvoriti u skandal godine.

Naime, Amber Herd se pojavila na sudu u Los Anđelesu, koji je odredio da Džoni dobije zabranu prilaska nakon što je utvrđeno da je Herdova pretrpjela fizičko nasilje, prenosi britanski "Telegraph".

Kako prenose svjetski mediji, Džoni je Herdovu nakon svađe udario mobilnim telefonom i napravio joj modricu, koju je Amber kasnije zabilježila fotografijom kao dokaz koji je podnijela sudiji.

profimedia028716267611000x0

Amber se u sudnici pojavila u crnoj kombinaciji, a prisutni paparaci mogli su da primijete modricu na njenom licu. Glumica je iza zatvorenih vrata suda rekla kako je tokom života sa slavnim Depom strahovala za svoj život.

- Živjela sam u konstantnom strahu da će me Džoni Dep pri svakom dolasku u naš dom maltretirati psihički i fizički - rekla je Amber pred sudijom.

CjiLdstWYAAYDV

Nakon donijete presude Amber je do automobila odvelo obezbeđenje, a glumica se nakon toga rasplakala što su zabilježili paparaci.

CjiLdx1W0AA9gnO

Džoni Dep i Amber Herd u braku su bili godinu i po dana, a vijest da se razvode zbog "nepremostivih razlika" šokirala je javnost, što kasnije je potvrdio i sam Dep izjavom da jedva čeka da prekine bračni odnos sa glumicom.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.