Novi Ajfon će imati kućište od stakla
Ilustracija

Radikalni dizajn

Novi Ajfon će imati kućište od stakla

Pojavila se informacija da će novi „ajfon“ tehnološkog giganta „Epl“ imati kućište napravljeno od stakla – ta vijest primljena je sa jednakom dozom uzbuđenja i cinizma, ali je potvrda definitvno stigla od jednog od „Eplovih“ dobavljača.

Predsjednik kompanije "Catcher Technology", Alen Horng, koja dugi niz godina proizvodi kućišta za „Eplove“ mobilne telefone, otkrio je da će kompanija za svoj budući „ajfon“ koristiti kućište napravljeno upravo od stakla.

Horng tvrdi da je dizajn radikalan i da je proizvodnja i obrada kućišta skupa, kao i da je zahtjevala naprednu tehnologiju. Očekuje da će kućište biti ojačano metalnim okvirom.

Dizajn novog kućišta će biti napredniji u odnosu na „ajfon 4“ i „ajfon 4S“, koji su takođe imali stakleni zadnji dio telefona, kao i „Samsungovi“ modeli „galaksi S“ i „nout“.

„Koliko mi je poznato, samo jedan model 'ajfona' će imati stakleno kućište sledeće godine“, istakao je Horng.

To bi mogao biti „ajfon 8 plus" ili „ajfon pro“ o kome se već spekuliše.

RTS

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.