Tužilaštvo radi na rasvjetljavanju ubistva Duška Jovanovića
Duško Jovanović

Posljednje aktivnosti imali ovog mjeseca

Tužilaštvo radi na rasvjetljavanju ubistva Duška Jovanovića

Više državno tužilaštvo je saopštilo da rade na slučaju ubistva glavnog i odgovornog urednika Dana Duška Jovanovića i da su posljednje aktivnosti imali tokom ovog mjeseca.

"Povodom navedenog ubistva u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formirani su spisi predmeta, a vezano za zahtjev Vrhovnog državnog tužilaštva Crne Gore koji se odnosi na ispitivanje okolnosti u vezi sačinjavanja službene zabilješke koja je bila predmet interesovanja javnosti. Navedenim spisima predmeta spojeni su oni koji su bili u nadležnosti Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, kao i spisi predmeta koji po prijavi brata oštećenog Miodraga Jovanovića", kazala je za Televiziju Crne Gore viša državna tužiteljka Sanja Jovićević.

Tužilaštvo će, kako je navela Jovićević, i dalje preduzimati mjere i radnje iz svoje nadležnosti, sve u cilju potpunog razvetljavanja predmetnog događaja i otkrivanja preostalih izvršilaca ovog krivičnog djela.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.