Dobra vijest za sve ljubitelje popularne igre: Vratila se zmijica!
Ilustracija

Izmijenjena verzija

Dobra vijest za sve ljubitelje popularne igre: Vratila se zmijica!

Jedna od najpopularnijih video igara koju svi pamtimo, vratila se u malo izmijenjenoj verziji.

Svima dobro poznata video igra sa Nokia telefona vratila se nedavno. Može će da se instalira na iOS, Android uređajima, ali i na desktop računarima.

Nova vezrija igre se zove Slither.io. Zmijicu kontrolišete prstom po ekranu ili mišem na desktop računaru.

Veliki broj promjena ćete primijetiti, ali ona najzanimljivija promjena je svakako multiplejer. To znači da ćete se svaki put takmičiti protiv hiljade drugih igrača širom svijeta kako biste osvojili što bolje mjesto na tabeli. Potrebno je imati jednu od deset najvećih zmija u igri.

Ono što je takođe zanimljivo kada se nova verzija uporedi sa starom, jeste što ne možete da izgubite život. Život gubite kada dodirnete glavom nekog drugog ili kada on isto tako dodirne vas.

iOS i Android korisnici igru mogu preuzeti besplatno, piše Metro.

Mondo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.