Republika Srpska: Naoružana lica sa fantomkama otvorila vatru na radnike
Ilustracija

Potraga za licima u toku

Republika Srpska: Naoružana lica sa fantomkama otvorila vatru na radnike

Na regionalnom putu Marićka - Rakelići, u mjestu Tadići, danas oko 11 sati došli je do slijetanja vozila sa puta iz kojeg su izašla tri naoružana lica sa fantomkama na glavi za kojima trenutno tragaju sve raspoložive snage Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS), potvrdila je Marija Matić, potparolka Centra javne bezbjednosti Prijedor u izjavi za Anadoliju.

"Vozilo je zapaljeno nakon slijetanja sa ceste, a tri lica su se dala u bjekstvo. Potraga za njima traje i na terenu su sve raspoložive snage Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske", istakla je Matić.

Lica koja su izašla iz vozila, otvorila su vatru na radnike koji su na tom mjestu izvodili radove na putu. Matić je u izjavi za AA potvrdila da nije bilo povrijeđenih u incidentu. 

"Nije bilo otvaranja vatre na mještane, niti se dogodio ikakav incident", kazala je Matić na pitanje o navodima iz pojedinih medija koji su objavili kako su, navodno, pomenuta lica pucala na mještane.

Također, demantovala je i da se incident dogodio na magistralnom putu Prijedor - Sanski Most. 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.