Indijka rodila bebu tešku 6,8 kilograma (VIDEO)
Ilustracija

Indijka rodila bebu tešku 6,8 kilograma (VIDEO)

Devetnaestogodišnja djevojka iz Indije, rodila je djevojčicu od 6,8 kilograma za koju doktori smatraju da je najteža beba rođena u ovoj zemlji.

Ljekari su bebu na svijet donijeli carskim rezom, a težina od 6,8 kilograma je težina prosječnog četvoromjesečnog djeteta.

"Deset godina radim u ovoj bolnici i do sada najteža beba koju sam donio na svijet je bila teška 4,5 kilograma", rekao je doktor Purnima i dodao da je ovo ubjedljivo najteža beba.

Iz bolnice su rekli da su roditelji srećni što je sve proteklo u najboljem redu i što su i beba i mama dobro.

Beba je rođena u bolnici u Hasanu, u južnoj državi Karnataka.

Iako veoma teška, ova beba ne može da se svrsta u najtežu na svijetu. Ta titula pripada dječaku rođenom u Italiji 1955. godine koji je težio nevjerovatnih 10,3 kilograma.

 Nezavisne

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.