Ponovo drama: Još jedan turski avion prinudno sletio u Beograd
Ilustracija

Putniku pozlilo

Ponovo drama: Još jedan turski avion prinudno sletio u Beograd

Avion turske kompanije "Sunexpress" prinudno je sletio danas u Beograd, samo dan nakon što je zbog sumnjivog mobilnog telefona prinudno sletjela letilica kompanije "Turkiš erlajns".

Kako saznaje "Blic", jutros je prinudno sletio "boing 737-800", koji je letio iz Antalije prema Minhenu. U avionu je 191 putnik i šest članova posade.

Prema saznanjima Blica, avion je bio prinuđen da sleti na erodrom "Nikola Tesla" zbog toga što je jednom 60-godišnjem putniku pozlilo tokom leta.

Tom putniku je ukazana hitna medicinska pomoć, a avion će nastaviti let čim se stvore potrebni uslovi.

To je vanredno sletanje iz medicinskih razloga, piše Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.