Bijelo Polje: Maturanti Srednje stručne škole proslavili maturu (FOTO)
Foto: Studio ZOOM

Svečani defile kroz grad

Bijelo Polje: Maturanti Srednje stručne škole proslavili maturu (FOTO)

Maturanti Srednje stručne škole u Bijelom Polju, sinoć su proslavili matursko veče.

Tradicionalnim svečanim defileom oni su sinoć otvorili sezonu ovogodišnjih matura u gradu na Limu.

Mladost, ljepota i osmijeh krasili su glavni gradski trg, a sve su to propratili rodbina, prijatelji i poznanici maturanata koji su se okupili u velikom broju.

Sreća i suze se sijale su i na licima roditelja ponosnih na svoju djecu.

Šetnjom u svečanim haljinama i elegantnim odijelima maturanti su se oprostili od najljepšeg i po mnogima najbezbrižnijeg perioda života-škole.

Druženje su nakon šetnje nastavili u restoranu hotela "Franca" koje je trajalo do ranih jutarnjih časova.

Najljepši par večeri bili su: Sekulić Kristina i Drobnjak Dražen, koji su primili poklon koji je obezbijedila Opština Bijelo Polje.

"Ove godine konkurencija je bila izjednačena tako da smo imali tri đaka koji su imali LUČU A i to: Alen Hadžović, saobraćajni tehničar, Mirko Konatar, saobraćajni tehničar, Armina Rebronja, turistički tehničar. Oni imaju iste bodove, tako da nemamo pojedinca kao đaka generacije", kazao je profesor te škole Rafet Mulić.

Nakon učenika Srednje stručne škole na istom mjestu večeras će se okupiti maturanti Elektro-ekonomske škole.

Foto: Studio ZOOM

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.