Pokušaćemo da stvorimo bolju, drugačiju i pravedniju Crnu Goru
Novoizabrani potpredsjednik Vlade Milorad Vujović

Vujović poručio

Pokušaćemo da stvorimo bolju, drugačiju i pravedniju Crnu Goru

Novoizabrani potpredsjednik Vlade Milorad Vujović, iz redova opozicije, saopštio je u emisiji "U centar" TVCG, da je kompletirao tim saradnika sa kojima će pokušati, kako kaže, da stvori bolju, drugačiju i pravedniju Crnu Goru.

"Ako imate jasan motiv, a zaista imamo pravi motiv, uložićemo sve napore da dođemo do cilja. A cilj je, svakako, da se na jedan institucionalan način pokušaju spriječiti sve zloupotrebe državnih resursa u izborne svrhe", kazao je Vujović.

Kako kaže, kad pominje "sve zloupotrebe", tu prije svega misli na "zloupotrebe budžetskih sredstava u izborne svrhe, nepokretne i pokretne imovine Crne Gore".

"Zatim, da se posebno posveti pažnja zapošljavanju u predizborne svhe. I, takođe, nekim oblicima propagande i korišćenja sredstava u te svrhe", kazao je Vujović u emisiji "U centar".

Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.