Glumici preminula  majka s kojom nije razgovarala pet godina
Dženifer Aniston

Prolazi kroz pakao

Glumici preminula majka s kojom nije razgovarala pet godina

Majka Dženifer Aniston je umrla u 79. godini. Glumica nije pričala sa majkom zbog svađe pet godina, i tek prije dvije nedelje su se pomirile.

“Moj brat i ja smo jako tužni što moramo da objavimo da je naša majka Nensi Dou umrla. Imala je 79 godina i umrla je mirno okružena porodicom i prijateljima poslije duge bolesti”, objavila je Dženifer. 

Kako piše "In Touch Weekly", ona je majku prvi put za pet godina posjetila 12. maja. Vjerovatno ju je grizla savjest što se toliko dugo nisu vidjele i poželjela je da je obiđe prije smrti. Nensi Dou je preživjela niz moždanih udara i izgubila je moć govora, a bila je i nepokretna prije smrti. 

Svađa između Anistonove i Nensi je nastala pošto je majka objavila knjigu o ćerki. Njihov odnos je bio komplikovan. 

Dženifer, čiji posljednji film se zove "Majčin dan", je rekla da njih dvije nisu bile bliske jer je Nensi neprestano kritikovala. 

“Zbog toga što je bila model, bila je prelijepa, prezgodna. Ja nisam. Nikada nisam to bila. Iskreno, i dalje sebe ne vidim u takvom svjetlu, što je u redu. Takođe nije bila sklona praštanju. Bila je zlopamtilo, a meni je to bilo baš jadno”, rekla je glumica. 

Odnos im se pogoršao kada je 1999. godine Nensi objavila biografsku knjigu "From Mother and Daughter to Friends: A Memoir" u kojoj otkriva pojedinosti iz Dženiferinog života i njihovog odnosa. Poslije toga su se prvi put vidjele 2005. kada se Anistonova razvela od Breda Pita. Ipak, od knjige njihov se odnos nikada nije oporavio. Nensi je prvi moždani udar imala 2011. godine, ali uprkos bolesti majke, glumica je nije pozvala na svoje vjenčanje sa Džastinom Teruom prošle godine.

Superžena

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.