Berluskoni: Balotelija vraćamo Liverpulu
Mario Baloteli

Biće puno odlazaka iz kluba

Berluskoni: Balotelija vraćamo Liverpulu

Fudbalski klub Milan naredne sezone planira rekonstrukciju tima, a jedan od onih na koje se u italijanskom klubu više ne računa je i Mario Baloteli koji je prethodnu sezonu na "San Siru" odigrao kao pozajmljeni igrač Liverpula.

Predsjednik Milana Silvio Berluskoni je otkrio da će po isteku ugovora nekoliko igrača napustiti klub, a među njima je italijanski napadač, koji u prethodnoj sezoni nije uspio opravdati očekivanja.

"Biće puno odlazaka iz kluba i Mario je jedan od onih s kojim ćemo raskinuti suradnju. Tu su i Mekses, Aleks i Boateng kojima je pri kraju ugovor", rekao je Berluskoni za italijanske medije, prenosi britanski "The Guardian". 

Baloteli se prošle godine vratio u Milan na jednogodišnju pozajmicu, nakon razočaravajuće sezone u Liverpulu gdje je uspio upisati samo jedan ligaški pogodak. Sličnu sezonu je odigrao i u italijanskom klubu gdje je u 20 nastupa u Serie A postigao samo jedan gol prošlog septembra.

Dvatesetpetogodišnji napadač, koji nije pozvan u reprezentaciju Italije za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj, je u aprilu izjavio da se ne želi vratiti u Liverpul za kojeg ga vežu još dvije godine ugovora.

"Što se tiče moje budućnosti, želim ostati u Milanu jer u Liverpulu nisam bio srećan i ne želim se vratiti", rekao je Baloteli. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.