Provjeren trik koji vam garantuje savršenu guzu: Probajte, oduševićete se (VIDEO)
Ilustracija

Provjeren trik koji vam garantuje savršenu guzu: Probajte, oduševićete se (VIDEO)

Tanak struk, naglašeni bokovi, podignuta zadnjica osnovni su efekat koji želimo da na našem tijelu naprave omiljene farmerke. Samo jedan detalj na njima doslovno će učiniti čuda na našoj figure, a riječ je o džepovima.

Naime, pametno smješten džep na zadnjici ima moć vizuelnog smanjivanja ili povećanja zavisno od kroja i oblika. 

Ako imate malu zadnjicu odaberite pantalone sa “skrivenim džepovima” koji su pozicionirani visoko na zadnjem dijelu pantalona. Ovakvi džepovi vizuelno će povećati vašu pozadinu i dati vam obline tamo gdje vam nedostaje “mesa”. 

Sličan učinak imaće i nisko položeni džepovi s naglašenim “poklopcima” – oni će vam dati volume na zadnjem dijelu tijela. Posebno ako su ukrašeni sjajnim dodacima. 

Probleme sa spuštenom zadnjicom riješiće pantalone s malim, plitkim i blago postavljenim džepovima koji će stvoriti efekat i podignutije i kompaktnije zadnjice. 

Ako ste zadovoljni sa svojim oblinama, ali ne želite da vas pantalone “ugoje” odaberite one sa užim i dužim džepovima koji će ponuditi idealnu vizuelnu pozadinu za vaše obline. 

Pogledajte više u videu.

Zadovoljna.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.