Ovo su nove poze u seksu, da li biste ih probali?!
Ilustracija

Ako su vam dosadile stare

Ovo su nove poze u seksu, da li biste ih probali?!

Umorili ste se od istih poza na istim mjestima? Evo osvježenja…

Poravnanje

Počinjete u misionarskoj pozi, dok se on cijelom težinom oslanja na vas (ok, ne baš cijelom težinom). Neka se nagne naprijed tako da baza pubične kosti pritiska vaš klitoris. Vi treba da obavijete svoje noge njegovih butina, kako biste dobili najbližu moguću konekciju i stimulaciju.

Modifikovani doggy style

Umjesto da ostanete na sve četiri kao u pravoj dogi pozi, spustite se na stomak, ali težinu svog tijela prebacite na koljena i grudi, dok vam je guza blago podignuta. U ovoj pozi, vaša tijela su pripijena, a trenje je daleko intenzivnije i omogućava dublju penetraciju. Što se vaše budete približili svom dragom, to će vam orgazam biti intenzivniji i bolji.

Kuhinjski sto

Ako vam je seks u spavaćoj sobi malo dosadio, imamo sjajan prijedlog za vas. Možete da iskoristite bilo koju ravnu površinu, ali vam predlažemo kuhinjski sto. Njegov struk bi trebalo da bude u ravni sa ivicom kuhinjskog stola. Lezite držeći zadnjicu na ivici stola, a on neka vas uhvati za kukove zbog oslonca, dok su vaša stopala na stolu ili njegovim ramenima. Ova pravila poze su neophodna, jer se pravim uglom postiže duboka penetracija, koja će oboma pružiti maksimalni užitak, a moći ćete nesmetano i stimulišete klitoris – vi ili on.

Unakrsno ispitivanje

U ovoj pozi oboje ležite. Vi se nalazite na leđima, a on je na svojoj strani kreveta. Prebacite noge preko njegovog struka u obliku velikog X. Ova poza je super, jer omogućava laku stimulaciju klitorisa. Pošto niste pripijeni tijelima, možete da je dodirujete i različitim tijelom kako vam je volja.

Jastuk

U svakoj misionarskoj pozi, bilo da se vaše noge nalaze na krevetu ili na njegovim ramenima, postavljanjem jastuka ispod donjeg dijela leđa, izdižete torzo, što omogućava vam duboku penetraciju i lakše dosezanje G tačke. Ovo je jedna od poza u kojoj se omogućava pripijenost vaših tijela i stimulacija klitorisa.

Kurir

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.