Poznati ljekar otkrio recept za liječenje svih BOLESTI
Foto: Thinkstock

Evo šta on kaže

Poznati ljekar otkrio recept za liječenje svih BOLESTI

Poznati ljekar tvrdi da će vam njegov savjet za zdrav način života pomoći da se izliječite od svih bolesti, a evo šta on kaže:

Svakog jutra gledajte malo u sunce. Za početak gledajte 10 sekundi i povećavajte vrijeme za 10 sekundi svakog dana. Dok to činite, vodite računa da stojite bosi na suvoj zemlji.

Gledajte da pijete vodu bez fluorida. Takođe probajte da izložite vodu sunčevim zracima na nekoliko sati. Voda bi trebalo da bude u bezbojnoj čaši ili flaši kako bi mogla da upije sunčevu energiju. Nemojte nikako ostaviti vodu napolju preko noći.

Najbolja metoda za detoksikaciju organizma je da budete fizički aktivni na svježem vazduhu svakog dana.

Duboko udišite svjež vazduh svakog jutra i večeri u periodu od oko 20 minuta.

Imajte na umu da naše tijelo luči iscjeljujuće hormone između 10 uveče i 2 ujutru, te da bi u to vrijeme trebalo da spavate. Samo pratite ritam sunca.

Koristite prirodnu kozmetiku umjesto komercijalne kozmetike.

Izbjegavajte proizvode animalnog porijekla i bazirajte svoje obroke na povrću, sirovom voću i žitaricama.

Izbjegavajte proizvode koji sadrže vještačke zaslađivače.

Prestanite da unosite alkohol, kafu, cigarete, crni čaj, žvakaću gumu i hranu i piće iz konzervi.

Ostanite pozitivni i nasmijani! To će ubrzati lučenje vaših terapeutskih hormona.

Ako ste bolesni, ponašajte se kao da ste zdravi! Pokušajte da ne razmišljate negativno o sebi i drugima i imajte na umu da vaša podsvijest prati vaše misli.

Oprostite sebi i opraštajte drugima! Opraštanjem pomažete sebi da se otarasite mržnje i bijesa. Na taj način se oslobađate od negativne energije i izlučujete negativne hormone koji mogu da naškode vašem zdravlju.

Čak i mentalne bolesti možete izliječiti sirovim voćem, povrćem i suncem.

Kombinujte orahe i bademe sa voćem i povrćem i svakodnevno uzimajte po jednu kašiku ulja od sjemena lana i kašiku svježe samljevenog sjemena lana.

Webtribune.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.