30 minuta za savršeno tijelo bez masnih naslaga!
Ilustracija

Fitnes

30 minuta za savršeno tijelo bez masnih naslaga!

Bi Džej Gadur nam otkriva brutalni trening koji će eliminisati masne naslage za samo 30 minuta. Ne treba vam nikakva oprema, već samo peškir da se obrišete nakon iscrpne sesije!

Ovaj trening je pravo strujno kolo koje će značajno ubrzati vaš metabolizam.

Vježbe počinju lagano, ali postaju teže iz serije u seriju. Samo se držite varijacija koje odgovaraju vašoj trenutnoj kondiciji i uradite ih najbolje što umijete.

Fitnes direktor Men's Healtha Bi Džej Gadur vam pomaže da isklešete svoje tijelo i sagorite masne naslage.

KAKO URADITI TRENING

Svaku vježbu završite za manje od 40 sekundi, odmarajući se između svake serije po 20 sekundi.

Uradite svih 6 vježbi i tako kompletirajte jednu rundu.

Uradite ukupno 5 rundi za 30 minuta i dovršite trening koji će istopiti vaše tjelesne masti i poboljšati vaš metabolizam.

Ukoliko želite da dodatno povećate efekat, trčite u mjestu u pauzama u toku pete i šeste runde vježbi.

Video možete pogledati OVDJE.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.