Glamurozno: Napravite razbarušenu pletenicu (VIDEO)
Foto: Printscreen

Popularna frizura

Glamurozno: Napravite razbarušenu pletenicu (VIDEO)

Ova popularna frizura se sastoji od prilično neuredne kose, nešto malo nakita i pletenice, a uvijek izaziva sjajan efekat

Glumica Blejk Lajvli je osim svojih odličnih uloga, poznata i kao dama koja mnogo pažnje i nege posvećuje svojoj kosi, ali i novim frizerskim trendovima, piše Elle.rs.

Tako smo više puta imali priliku da vidimo njene neobične i elegantne frizure, a posebno nam se dopala njena "messy" pletenica, koja je divlja i glamuroznau isto vrijeme.

Iako izgleda nešto komplikovanije za stilizaciju, ona se zaista veoma jednostavno pravi. Osnovno je da pripremite figaro uz pomoć koga ćete postići prirodne talase, i efektnu šnalu (komad nakita) koja će vam biti potrebna za kraj.

Pogledajte sljedeći video u kome stilistkinja Tijana Janković daje detaljno uputstvo za pravljenje "messy" pletenice.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.