Prva dizajnerka iz CG na
Sanja Bobar gost radija 98

U Njujorku

Prva dizajnerka iz CG na "Nedjelji mode"

Dizajnerka Sanja Bobar predstavljaće Crnu Goru prvi put u istoriji na septembarskoj Nedjelji mode u Njujorku.

Bobar je gostujući na Radiju 98 otkrila da je za najvažniju noć u karijeri već priprema 24 modela, glamurozne haljine, u pastelnim bojama, sa dosata ručnog rada, perlica, svile i svarovski kristala, kako kaže, nesto što kod nas nije viđeno.

Fashion Week biće upriličen u centru svjetske mode od 9. do 14. septembra, a zahvaljujuci zapaženim revijama i talentu, nakon Montenegro Fashion Week-a, Bobar je dobila poziv da predstavlja Crnu Goru prvi put u istoriji najprestižnijeg modnog događaja.

"Veoma sam uzbuđena, i još uvijek nesvjesna samog čina poziva, odlaska, i svega sto se dešava oko mene. Osjećam ogromnu odgovornost jer znam da moram izaći u susret svim zadacima i predstaviti Crnu Goru na najbolji nacin", kazala je dizajnerka.

Kako kaže, poslije samo dvije godine rada, koliko je na sceni, za nju je ovo kruna karijere.

Kada su manekenke u pitanju, istakla je da je Njujork u velikoj prednosti u odnosu na Crnu Goru, i da na takvim manifestacijama, dizajneri nemaju problema u izboru modela, kao ovdje, pa će joj samim tim biti lakše.

Očekuje da njena kolekcija bude zapažena, i budući da je, kako nam je rekla, dosanjala san o odlasku u Njujork, voljela bi da ostvari i dalju saradnju i da njen brend bude poznat na inostranom tršistu kao u Crnoj Gori.

RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.