Novi ljetnji trend: Kristali i šljokice na cipelama  (FOTO)
Ilustracija

Novi ljetnji trend: Kristali i šljokice na cipelama (FOTO)

Svjetlucavi detalji i potpuno blistave cipele sa kristalima su sve popularniji trend ovog ljeta.

Osim toga, dizajneri su odlučili da svima ugode, pružajući veliki broj modela za svačiji ukus. Modne kuće i high street brendovi su za ljetnju sezonu predstavili patike, baletanke, sandale i visoke potpetice u najrazličitijim stilovima, ali svi imaju nešto zajedničko: kristale, svjetlucavo kamenje i šljokice. 

Brend Aquazzura se posvetio temi baleta i predstavio baletanke sa pjenušavim detaljima, cipele sa pertlama koje su ukrašene blistavim kristalima. Rochas velikodušno ukrašava cipele u novoj sezoni kamenjem različitih veličina i predlaže sjajne baletanke sa trakama. 

Dolce & Gabbana se ne plaši da kombinuje čipku i štras, predstavljajući ljetnje i slatke papuče, koje će vjerovatno biti tiha alternativa patikama Hermes. Manolo Blahnik takođe ne ignoriše trend i lansira briljantne mule ravne cipele sa nitnama i kamenjem - prvobitni oblik broša. 

Možda su najsmjeliji ove sezone bili dizajneri brenda Miu Miu i predstavili prvi cipele potpuno posute sjajem sa visokim potpeticama, ukrašene kristalima.(Grazia)

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.