Džudo klub
Džudo klub "Favorit"

Zadovoljni rezultatom na najmasovnijem takmičenju

Džudo klub "Favorit" osvojio 5 medalja na Državnom prvenstvu (FOTO)

U sali Policijske Akademije u Danilovgradu u utorak 17.maja održano je Državno prvenstvo u džudou za mlađe i starije pionire . To je bilo najmasovnije do sada sa oko 250 takmičara iz svih gradova Crne Gore.

Džudo klub "Favorit" iz Bijelog Polja osvojio je 5 državnih medalja u navedenim kategorijama.

Medalje su osvojili: Hadžajlic Tarik, Almin Ljušković,Džogović Dženana, Hot Amina, Prebiračević Nikolina.

Trener Enes Camić istakao je da je zadovoljan rezultatom.

"S obzirom na mnogo jaku konkurenciju, takmičari su do sada imali najbolji plasman na Državnom prvenstvu", kazao je on.

Camić dodaje da ih u narednom periodu očekuje polaganje za pojaseve pred stručnom komisijom.

Prošlog vikenda u sali kluba u hotelu “Bijela Rada” održan džudo kamp u organizaciji JK ”Favorit”, a dan ranije su njihov klub obišli predstavnici Crnogorskog Olimpijskog Komiteta.

"Ovoga puta zahvaljujemo gradonačelniku Aleksandru Žuriću na nesebičnoj podršci i razumijevanju  pred nastup na Državno prvenstvo,i nadamo se budućoj uspješnoj saradnji sa lokalnom samoupravom", kazao je Camić.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.