Da li ste primijetili novi lajk na Fejsbuku?  (FOTO)
Ilustracija

Evo o čemu se radi!

Da li ste primijetili novi lajk na Fejsbuku? (FOTO)

Svi oni koji su zaboravili da pošalju majci cvijeće na Dan majki od Fejsbuka su dobili priliku da se iskupe u vidu novog lajka.

Društvena mreža je ovu suptilnu promjenu uvela samo na jedan dan i korisnici su mogli da svojim majkama pošalju lajk u vidu cvijeta.

Na ovaj način su svi oni koji su bili previše lijeni da pozovu svoje majke mogli da im pošalju digitalan cvijet i kažu im koliko im znače.

U pitanju je prvi privremeni lajk koji je Fejsbuk testirao od dodavanja takozvanih „reakcija“ koje su korisnicima dale više načina da iskažu svoje emocije pored standardnog „lajk“ dugmeta.

Ovo dugme više nije moguće koristiti, ali će cvjetići biti vidljivi na postovima na kojima su iskorišćeni.

24sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.